2014. december 20., szombat

Az én gyertyatartóim

Nos, közel sem olyan szépek, mint amiket mutattam ötletként.

Különböző méretű befőttes üvegeket díszítettem, van, amire festettem hobbi festékkel, és van, amit szalvétával vontam be. Bár ebben sem vagyok profi, azért szépek, amikor világítanak :)

Borisz érdeklődve nézte a gyertyalángot :)

5 megjegyzés:

 1. Szépek lettek Jenever, és látom nem csak nekem tetszik. Borisz épp azt gondolja: "milyen ügyes az én gazdasszonyom...:-) emlékszem a kiscicakori karácsonyokra..." :-)

  VálaszTörlés
 2. hümmm, hümmm....ne elégedetlenkedj, mert nagyon szépek és a hobbifestékes meg még jobban kiadja a mintát az égő gyertyától.

  én is készítettem, tortacsipkét ragasztottam rá, de nem igazán vagyok elragadtatva tőle, mert a csipke alatt látszik a ragasztó :) kitettem a főbejárathoz a kődézsákba, este az utcáról úgysem látszik a ragasztó rajta, a fénye viszont szép a csipke mintától :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Orsi! :)

   Azért megmutathatnád! :)
   Milyen ragasztót használtál?

   Törlés
  2. sima hobbiragasztót használtam. Ahogy filóztam rajta, szerintem akármivel ragasztaná az ember, akkor is látszik közelről a ragasztó, báááár, ha csak magát a tortacsipkét ragasztóztam volna be, akkor talán nem...de azt meg macerás minden kis részét bekenegetni. Mindegy, az már úgy marad, kitűnően ellátja esténként a feladatát kint :)

   Törlés